23.8.2019 Ομαδικά μαθήματα προετοιμασίας γονεϊκότητας (ψυχοπροφυλακτική)

Το Δίκτυο Μαιών – Μαιευτών στις Δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου, παρέχει σε ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, ολοκληρωμένες Μαιευτικές και Γυναικολογικές Υπηρεσίες

Τα προγράμματα απευθύνονται στις γυναίκες, στις έφηβες και στην οικογένεια και περιλαμβάνουν δράσεις Αγωγής Υγείας στην κοινότητα, σχετικά με τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία (ατομική υγιεινή, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, μέθοδοι αντισύλληψης), δράσεις πρόληψης του καρκίνου τραχήλου της μήτρας μέσω της διενέργειας Τεστ Παπανικολάου και εκμάθηση αυτοεξέτασης του μαστού.

Επίσης, οι Μαίες και οι Μαιευτές που υπηρετούν στα Κ.Υ. της 2ης Υ.Π.Ε., παρέχουν συμβουλευτική για την προετοιμασία γονεϊκότητας, που απευθύνεται σε μελλοντικούς γονείς , με σκοπό την προγεννητική προετοιμασία για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη λοχεία, την περιποίηση του νεογνού και το Μητρικό Θηλασμό.                                             

Μεταγεννητικά, στηρίζουν και παρέχουν συμβουλευτική και φροντίδα για το θηλασμό και τη λοχεία.

Πατήστε εδώ για να δείτε Πίνακα με τα Κ.Υ. όπου γίνονται ομαδικά μαθήματα προετοιμασίας γονεϊκότητας (ψυχοπροφυλακτική) σε ειδικά διαμορφωμένους και εξοπλισμένους χώρους από Μαίες – Μαιευτές μέλη του Δικτύου.

Ο Πίνακας θα επικαιροποιείται με κάθε αλλαγή , για την καλύτερη πληροφόρηση των πολιτών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 2ης ΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ

213 2004 200 & 205

210 42 12 180/228

2Η ΔΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

Bρείτε μας στον Χάρτη

Διεύθυνση υπηρεσίας

Θηβών 196 Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33

Είσοδος για το parking

Μαρκ. Μπότσαρη 5 Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33